diumenge, 9 de maig del 2010

De l'aeroport de El Prat a Siracusa

06/05/2010
Hem viatjat a Sicilia 10 alumnes de 2n d'ESO: 6 noies i 4 nois, acompanyats per dues professores. Ens varem trobar a l'aeroport de El Prat a dos quarts de dues per tal de facturar les maletes. Ens vam fer unes fotos de grup i ens vam acomiadar de les families. A continuacio vam passar el control de seguretat de l’aeroport, on ens van fer treure fins i tot les sabates. Superada aquesta prova, vam anar a la porta d’embarcament a esperar fins que vam entrar a l’avio.

Vam seure als nostres seients i poc despres ens vam enlairar rumb a Catania, a l’illa de Sicilia. El viatge va durar dues hores.

Alguns de nosaltres mai haviem anat en avio. Al principi estavem una mica nerviosos, pero a poc a poc ens vam tranquilitzar i vam fer algunes fotos.

En arribar a l’aeroport de Fontana Rossa a Catania baixarem de l’avio i recollirem les maletes. A la sortida ens esperava un senyor amb un cartell on posava “IES Dr. Puigvert”. Era el conductor del minibus que ens va portar fins al nostre hostal a Siracusa. El trajecte va durar una hora, ja que Catania es troba a uns 60 quilometres de Siracusa.

Lol Hostel

Vam pujar a les nostres habitacions i vam deixar les maletes. Al cap de mitja hora varem sortir a buscar un lloc per sopar.
Vam anar a un restaurant tipic sicilia i menjarem antipasti i pasta. De retorn a l'hostal vam trobar una gelateria artesanal i vam menjar gelats.


Albert, David, Alex i Marc

1 comentari:

  1. he ponido un link a vuestro blog enl a pagina fan facebook de LoLhostel Siracusa, aqui
    http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Siracusa-Italy/LoLHostel-Siracusa/165744340705?ref=ts
    gracias a todos, el mejor grupo de este año! :)

    ResponElimina